Talentenpaspoort

Als coach ben ik gecertificeerd om het Talentenpaspoort aan te bieden. Deze tool geeft inzicht in jouw talenten. Door deze helder te krijgen, kun je kijken wat je echt zoekt in een baan en werkplek, wat je echt nodig hebt.

De meerwaarde van de focus op talent in plaats van competentie zit met name in de energie en het gemak die het de betreffende persoon oplevert. Iemand die werkt vanuit talent zal makkelijker beter presteren, dan wanneer het slechts een competentie is. Een competentie is aangeleerd en wanneer daar het talent niet ligt, zal iemand minder snel excelleren.

Onderdeel van het talentenpaspoort
Onderdeel van het Talentpaspoort

Wat is het Talentenpaspoort?

Door middel van een online vragenlijst die individueel ingevuld wordt, komt er een profiel uit. Dit profiel is een combinatie van passies met aanleg. Dit profiel toont iemands sterkte van drijfveren en denkstijlen ten opzichte van andere professionals. De berekening van de resultaten en de positiebepaling werd uitgewerkt in samenwerking met de Universiteit Antwerpen en de methode die gebruikt wordt is wetenschappelijk onderbouwd.

Je talent in beeld

Het talentenpaspoort is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen talenten. Dat is nuttig wanneer je bijvoorbeeld tegen zaken op je huidige werk aanloopt, of wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan. Wat heb je nodig in een baan om je prettig te voelen en wat kun je beter vermijden? Daar kan het talentenpaspoort een concreet antwoord op geven. Het is een leidraad om te bepalen hoe je je werk anders kunt vorm geven. Of bij het zoeken van een nieuwe baan die ook echt bij je past. Zodat je goed op je plek komt te zitten.

Investering Talentenpaspoort

Ik ben gecertificeerd coach voor het Talentenpaspoort en biedt het aan voor € 395,– inclusief BTW.
Neem voor meer informatie contact met mij op of kijk op mijn blog.