Ervaringen

Hieronder een selectie van ervaringen van mensen die ik begeleid heb met één of meerdere wandelsessies.

Chiel uit Dinxperlo:

Stap uit je hoofd en in je leven. Al wandelend langs de mooiste plekken in de bossen die Ruurlo rijk is, ben ik door de verfrissende methoden aan het denken gezet. Nooit gedacht dat bij het wandelen zoveel inzichten op zouden komen. Ook worden al je zintuigen aangesproken. Ik heb Arnold ervaren als een rustige en bescheiden aanwezigheid tijdens de coachsessie. Niet zweverig of ingewikkeld maar gewoon bruikbaar. Dit maakt ook dat je de opgedane ervaring(en) vaker en sneller toepast.

Alexander uit Arnhem:

Arnold is een rustige en fijne persoon om mee te praten en zet jezelf aan het denken, waardoor je verder komt met issues waar je normaliter vast loopt. Hierbij maakt hij gebruik van de mooie omgevingen die Nederland te bieden heeft.

Nynke uit Ruurlo:

Een flinke wandeling, dat was het…..maar prachtig zo ’s morgens vroeg door het bos te lopen. Terwijl de schoenen steeds vochtiger (en smeriger, maar daar was ik op voorbereid) werden van de dauw, werd ik steeds rustiger en meer bewust van de omgeving en de stilte. Stilte van de natuur, want het gesprek tussen ons ging gewoon maar door. Fijn om eens van gedachten te wisselen en dan niet met een naaste of een directe vriend(in), maar met iemand waarmee je meteen vertrouwd voelt. Het eens van een ander perspectief te bekijken. Hoe pak jij iets aan? Wat zou ook eventueel kunnen… Arnold dank voor je luisterend oor, de rust die je overbrengt door jezelf en de omgeving. Ik vond het een erg prettig gesprek met zeker wat eyeopeners……

Joy uit Wijchen:

Echt genoten van de natuur in de Achterhoek! We maakten een wandeling in de mooie omgeving van Ruurlo. Ik was naar Ruurlo gekomen voor een bezichtiging aan museum More, en wilde ook meer van de omgeving zien. De wandeling was inspirerend en gaf me nieuwe energie, als ik in de buurt woonde, zou ik zeker vaker gaan.
Kortom een aanrader; schitterende wandeling met een leuk en vooral open, eerlijk gesprek!