e-book
Vijf stappen om happy
met jezelf te worden

Goed dat je een stap wilt zetten naar het ontdekken van je hoogsensitieve kant.

Want het begint bij het ontdekken van wat hoogsensitiviteit precies is,  en vervolgens hoe het bij jou werkt.  Het e-book Vijf stappen om happy met jezelf als HSP te worden is dan een hulpmiddel dat je een stuk op weg kan helpen.

Het e-book bevat informatie over HSP in het algemeen, maar geeft ook tips die je kunt toepassen om jouw eigen hooggevoeligheid in kaart te krijgen en te ontdekken wat je verder nog nodig hebt. Om tot jezelf te komen en inzicht te krijgen in jouw situatie.

Vraag hieronder het e-book aan

Hier kun je het e-book Vijf stappen om happy met jezelf als HSP te worden aanvragen. Vul je voornaam en e-mailadres in en het e-book zal binnen een paar minuten in je e-mail inbox komen. Het kost niets en je zit nergens aan vast.


Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacyverklaring. Ook beloof ik dat ik je e-mailbox niet zal spammen, daar hou ik zelf ook niet van!

Wie ben ik

Ik stond ook in jouw schoenen, ik voelde me altijd al anders dan de anderen. Anders dan de meerderheid. Toen ik ontdekte dat ik hoogsensitief was – en wat dat dan precies inhield, wat dat voor mij betekende – ging er een wereld voor me open.

Als HSP coach wil ik mijn bijdrage leveren aan kennis en bewustwording van hoogsensitiviteit. Mijn methode die ik als coach gebruik is wandelcoaching, door het buiten zijn geeft het extra ruimte voor ontwikkeling. En in de natuur kom je spontaan dingen tegen, die helpen bij de coaching, omdat ze symbool staan voor een proces of onderdeel. Dat vind ik zelf de meerwaarde, die je op een kantoor niet hebt.

Ik heb het tot mijn missie gemaakt om mensen te leren van zichzelf te houden. Dat ze er mogen zijn zoals ze zijn. Want het begint bij jezelf.

Vul je voornaam en e-mailadres in en vraag het e-book aan: