Wollen sloffen

Als wandelcoach hecht ik veel waarde aan mijn voeten. Ik verzorg ze goed en als ik niet buiten ben, wil ik ze binnen ook graag lekker verwennen. Ik woon in een oud huis en ben me aan het beraden over isolatie en vloerverwarming, maar op dit moment is er benedenvloers deels een kurken vloer en een tegelvloer zonder vloerverwarming. Dat is best koud. En ik wil niet de hele dag met schoenen aan in huis lopen. Dat is ook niet erg gezond. Vandaar dat ik meestal wel iets anders aan mijn voeten heb.

Wollen sloffen van Glerups

Wollen sloffen van Glerups

Soms dat zijn dat gewone sandalen, maar meestal zijn het toch sloffen. Om precies te zijn, de warme wollen sloffen van Glerups. Deze Deense sloffen zijn de Rolls Royce onder de sloffen. Ik ben erg tevreden over deze sloffen, daarom ook dit artikel… omdat ik ze meer mensen gun! Glerups sloffen zijn bedacht en gemaakt in Denemarken door het echtpaar Glerups. Zij bedacht het ontwerp en hij zorgde voor de productie. Ze waren een gouden team en hebben het merk groot gemaakt.

Andere sloffen zijn het net niet

Er zijn vele andere sloffen en sloffenmerken, maar ze kunnen toch allemaal niet tippen aan Glerups. Neem bijvoorbeeld Giesswein, of Haflinger , de eerste Oostenrijks, de tweede een Duits merk. Ze hebben ook wollen sloffen, en ze zijn zeker ook niet slecht, maar de degelijkheid en duurzaamheid van Glerups sloffen steekt ze toch naar de kroon.

Prijzig maar duurzaam

Het enige nadeel wat ik kan bedenken van de Glerups sloffen is wel de relatief hogere prijs. Voor een paar sloffen betaal je zo’n 80 euro, dat is best flink. Maar goed, ze gaan lang mee en zijn gewoon duurzaam. Want ze zijn helemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Daarom is het een goed product, dat ik iedereen kan aanbevelen.