De rust in jezelf

Je kent het wel, ondanks alle goede voornemens blijk je toch ineens 99 dingen tegelijk te doen en loop je achter de feiten aan. Vooral in een maand als december speelt het vaak op. Als je dan ook nog eens een gezin hebt met schoolgaande kinderen, is het helemaal feest. Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw, het is ook wel veel. Vind jij ook de rust in jezelf?

Vindt de manier die jou rust in jezelf brengt

Ondanks mijzelf merk ik ook dat ik regelmatig meegenomen wordt in die stroom. Van alle kanten wordt er aan je getrokken en lijkt er geen einde aan te komen. Als coach heb ik natuurlijk genoeg manieren in mijn rugzak om hiermee om te gaan. De kunst is echter om die manieren ook toe te passen wanneer het écht piekt, dus op die momenten wanneer je echt alle ballen hooghoudt. Dat lukt alleen als je een manier hebt gevonden, die ook echt bij je past. Zodat je hem juist in die piekmomenten kunt toepassen. Want het is heel dubbel, maar juist tijdens die pieken neem je vaak juist niet die tijd voor jezelf en blijf je doorhobbelen.

Wandelen werkt voor mij

Een belangrijke ‘methode’ voor mij is wandelen. Ik heb wel andere methodes, maar wandelen is voor mij een verademing, een even vrij komen van alles. De boel weer scherp zien, een overzicht krijgen. Voor mij werkt het. Altijd. Het is simpel, ik kan het altijd doen en het is dus een gegarandeerd succes. Ik moet het alleen wel even doen, en er genoeg tijd voor nemen, een half uur wandelen doet wel wat, maar is niet voldoende.

Wil je ook meer rust en wil je op zoek naar jouw manier? Plan dan een wandelcoachsessie in met mij. Samen komen we er achter hoe jij je rust kunt pakken in die piekmomenten.