Burn-out wandelcoach

Als burn-out wandelcoach kan ik je goede begeleiding bieden. Wandelcoaching is een mooie manier om weer in beweging te komen. In het proces waar je in zit tijdens een burn-out ben je vooral naar binnen gericht. Je lichaam trekt aan de bel omdat je teveel vraagt, je loopt jezelf letterlijk voorbij. Maar dan. Je zit thuis of bent (deels) alweer aan het werk en hebt niet de energie om wat te ondernemen. Misschien krijg je hulp van een psycholoog, of ben je daar na een aantal sessies al mee gestopt. Burn-out wandelcoaching kan wat voor je betekenen in verschillende stadia van het proces.

Combinatie beweging en geestelijke begeleiding

De bijzondere meerwaarde van wandelcoaching voor burn-out zit hem met name in de combinatie van beweging met geestelijke begeleiding. Door het wandelen, dat zeker geen lange afstanden hoeven te zijn, komt je in beweging. Wandelcoaching gaat er niet om, om zoveel mogelijk meters te maken, er zijn juist veel momenten van stilstand. Het wandeltempo zal dan ook niet hoog liggen. We passen de afstand en route dan ook aan, aan wat jij aankunt.
Mijn werkwijze is dat ik werk vanuit intuïtie. De geestelijke begeleiding zal dan ook volledig afgestemd zijn met wat jij op dat moment nodig hebt. Dan kan bijvoorbeeld zijn dat je vertelt waar je op dat moment specifiek mee zit, of waar je al dagenlang over ligt te piekeren. Maar het kan ook zijn dat je juist even behoefte hebt aan stilte. Of we doen samen een meditatie, want wandelen en meditatie gaat goed samen. Ik zal in ieder geval heel goed naar je luisteren.

Hoeveel sessies zijn er nodig om uit de burn-out te komen?

Tijdens een eerste kennismaking bekijken we hoeveel sessies er nodig zullen zijn. Dit is afhankelijk van je behoefte en fase waar je in zit. Dit kunnen we dan in een pakket op maat stoppen, zodat je korting krijgt op de tarieven. Maar je kunt ook gewoon losse sessies afnemen, afhankelijk van je voorkeur.

Talentenpaspoort

Als extra optie is het mogelijk een Talentenpaspoort af te nemen. Een burn-out geeft vaak aan dat je niet goed op je plek zit, qua werk. Als gecertificeerd Talentenpaspoort coach kan ik je helpen om een stuk inzicht te geven waarom het nu echt mis is gegaan op die specifieke plek. En vervolgens, wat je nodig hebt om herhaling van een burn-out te voorkomen. Sterker: wat je nodig hebt in je baan om écht te floreren. Om echt excellent te zijn. Het Talentenpaspoort maakt duidelijk waar jouw talenten liggen en ook waar ze juist niet liggen.

Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden, wat het best bij jou past op dit moment.