Wandeling: Kaleberg Barchem

Als wandelcoach heb ik verschillende routes waar ik voor een coachingsgesprek uit kan kiezen. Een voorbeeld van een mooie wandeling waar ik zelf altijd erg van geniet: de Kaleberg in Barchem, bij Lochem. Hieronder een kaart met de route, die je kunt downloaden als GPX bestand, zodat je de wandeling zelf kunt lopen. Het is wandeling van ongeveer 6 kilometer, met een lichte klim erin. Startpunt is de parkeerplaats bij eethuis de Kaleberg bij Barchem.

Download de route van de Kaleberg bij Barchem

Download file: ArnoldTenOever_wandeling_Kaleberg-Barchem_export.gpx

Via bovenstaande link kun je het GPX bestand downloaden, dit kun je dan importeren in je GPX lezer. Zelf gebruik ik komoot voor mijn bewegwijzering.

Voor een indruk van de wandeling hieronder een foto, waar je uitkijkt op de Lochemseberg:

Uitzicht op de Lochemse Berg
Uitzicht op de Lochemse Berg, een rustplek tijdens deze mooie wandeling

Wil je meer weten over wandelcoaching, of zoek je een wandelmaatje, neem dan contact met mij op.