Werkwijze

Waar we afspreken en een wandeling starten, bepalen we in overleg. Vervolgens gaan we op pad, jouw pad. We wandelen langs heide, bos of weiland en zien de natuur die we onderweg tegenkomen. Tijdens het wandelen staan we stil bij wat jou letterlijk stil doet laten staan. Dit gaan we dieper uitwerken door middel van vragen. We gaan samen inzicht creëren in het punt waar jij bent gaan stilstaan om het bewust te maken en het daarmee inzichtelijk te maken voor jou in wat daar is stilgezet in jouw persoonlijke proces.

Een wandeling duurt ongeveer anderhalf uur, afhankelijk van de route, het onderwerp en wat we onderweg tegenkomen. Ik werk vanuit intuïtie: ik ga op mijn gevoel af en werk niet een van tevoren bedacht schema af. Ik zal je vragen gaan stellen. Vragen die je helpen om bij de kern te komen. Om je vervolgens met advies verder op weg te helpen. Vaak ga ik via een omweg op het doel af, en die omweg brengt vaak mooie dingen, die je van tevoren niet kunt voorzien.

Wandelcoaching in Gelderland

Mijn werkgebied is de Achterhoek in Gelderland, waar we op verschillende locaties kunnen afspreken. Eventueel is in overleg daarbuiten wel mogelijk.

Ik ga in eerste instantie uit van een kort coachtraject van één tot drie wandelingen, maar afhankelijk van jouw vraag kunnen het ook meer wandelingen zijn. Dit bepalen we samen tijdens het eerste gesprek. Als je wat minder mobiel bent, hoor ik dat graag van tevoren, en kunnen we de route aanpassen.

Na afloop heb ik je handvaten gegeven om verder mee te gaan. Je hebt meer duidelijkheid over jezelf en het proces waar je in zit.

Voorbeeld van een route: wandeling door en langs het Ruurlose Broek