Tarieven

Mijn tarief voor een wandelsessie van ongeveer anderhalf uur is € 85,– inclusief BTW en reiskosten. Is je budget wat krap, dan kunnen we de sessies in overleg eventueel inkorten. Wil je juist langere wandelingen maken, dan is dit in overleg ook mogelijk.

De eerste sessie die we doen is wat langer, trek hier ongeveer twee uur voor uit. We starten dan eerst met een kennismaking gevolgd door een wandelcoachsessie. Het tarief voor deze extra lange sessie is ook € 85,–.

Kwartet pakket wandelcoaching

Wanneer je al weet dat je meerdere sessies wilt, kun je een pakket van vier wandelcoachsessies afnemen. In dit geval krijg je 15% korting op de totaalprijs, en betaal je in totaal € 289,–. Je betaalt dit bedrag dan wel op voorhand, na de eerste sessie van het pakket.

Tarieven voor bedrijven

Voor bedrijven zijn de sessies van anderhalf uur € 115,– exclusief BTW en reiskosten. Het is ook mogelijk om een inschatting te maken hoeveel sessies iemand nodig heeft zodat er een totaalfactuur gemaakt wordt.

Talentenpaspoort

Ik ben gecertificeerd coach voor het Talentenpaspoort en hanteer twee tarieven hiervoor. Als particulier is de prijs voor inzet van het Talentenpaspoort € 250,– inclusief BTW.
Voor zakelijk gebruik is dit € 300,–, exclusief BTW. Wanneer er meerdere Talentenpaspoorten worden afgenomen, bijvoorbeeld voor een heel team, kom je in aanmerking voor korting hierop. Neem dan contact met mij op voor een afspraak op maat.

Vergoeding van kosten

Er zijn verschillende manieren om de kosten voor een coachtraject vergoed te krijgen:

Via je werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Via de belasting

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je afhankelijk van de vraag deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en/of vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.