Voor wie

Adviserende wandelcoaching is individueel en bij uitstek geschikt voor mensen die vastzitten of dreigen vast te lopen. Het is dé manier om weer in beweging te komen.

Wandelcoaching – of coaching in de natuur – kan ook een uitkomst zijn voor mensen met persoonlijke levensvragen als: wie ben je, en waar ga je naartoe? En waarom zou je? Thema’s als zingeving, eenzaamheid of ouder worden schuw ik hierbij zeker niet en kan ik via mijn wandelcoachtrajecten professioneel verder begeleiden.

Maar wandelcoaching is ook geschikt voor mensen die geen problemen ervaren, maar behoefte hebben aan een luisterend oor of om te brainstormen en daarmee een opening te bieden voor creatie en openheid in het denken.

Wandelcoaching is iets voor jou, wanneer één of meerdere onderstaande zinnen van toepassing op jou is/zijn:

  • Ik zit vast in mijn denken, en kom er zelf niet uit.
  • Ik pieker veel, heb last van rusteloosheid en slaap slecht.
  • Werk kost me veel energie en ik ben bang burnout te raken.
  • Ik wil advies bij een moeilijke keuze.
  • Ik wil een objectieve mening over een bepaald onderwerp.

Onderwerpen tijdens wandelcoaching

De onderwerpen die aan bod komen tijdens een wandelcoachsessie zijn zeer divers, maar hebben vaak te maken met werk, opleiding, relaties en/of gezondheid. Soms zijn dat de echte grote vragen zoals: wat moet ik met de rest van mijn leven gaan doen? En hoe pak ik dat dan aan, zo’n grote verandering? Maar het kan ook iets heel specifieks zijn, bijvoorbeeld als je vragen hebt over hoe je meer assertief kunt zijn, hoe je minder kunt piekeren, of wat je kunt doen als je gepest wordt.