e-book
Vijf tips om weer fluitend
naar je werk te gaan

Goed dat je een stap wilt zetten naar meer werkgeluk. Je hebt zelf alle mogelijkheden om het roer om te gooien. En dan bedoel ik niet per se een andere baan, maar het roer in jezelf.

Want als je niet lekker op je werk zit, als je bijvoorbeeld op zondag al bezig bent met hoe het maandag op kantoor is. Of als je je erg ondergewaardeerd voelt op je werk en niet gezien voelt.  Dan is het e-book Vijf tips om weer fluitend naar je werk te gaan een hulpmiddel die jou richting kan geven.

Het e-book bevat tips die je helpen het  roer in jezelf te vinden en om te gooien. Om tot jezelf te komen en inzicht te krijgen in jouw situatie.

Vraag hieronder het e-book aan

Hier kun je het e-book Vijf tips om weer fluitend naar je werk te gaan aanvragen. Vul je voornaam en e-mailadres in en het e-book zal binnen een paar minuten in je e-mail inbox komen.


Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacyverklaring.

Wie ben ik

Ik stond ook in jouw schoenen, ik zag er vaak als een berg tegenop om naar mijn werk te gaan. Ik voelde me vaak ongelukkig en neerslachtig. Totdat ik een omslag maakte en mijn weg vond naar een beter leven voor mezelf. In dat proces heb ik ontdekt dat coaching echt mijn ding is en dat ben ik toen gaan starten met opleidingen en cursussen. Mijn methode is wandelcoaching, door het buiten zijn geeft het extra ruimte voor ontwikkeling. En in de natuur kom je spontaan dingen tegen, die helpen bij de coaching, omdat ze symbool staan voor een proces of onderdeel. Dat vind ik zelf de meerwaarde, die je op een kantoor niet hebt.

Ik heb het tot mijn missie gemaakt om mensen te leren van zichzelf te houden. Dat ze er mogen zijn zoals ze zijn. Want het begint bij jezelf.

Vul je voornaam en e-mailadres in en vraag het e-book aan: